Mag ik meerdere ideeën indienen?

Meerdere ideeën indienen mag. Bij selectie zal je aan je concept verder werken. Om deze reden kan je wel maar met één idee geselecteerd worden.

Mijn product is al in een ver gevorderd stadium. Mag ik deze alsnog indienen?

Het concept mag ingediend worden, zolang je met een open blik de bootcamp dagen ingaat. Dit betekent dat je ofwel in de eerste fase van de levenscyclus zit, of open bent om op dit product te itereren of een nieuwe markt mee aan te slaan.

Worden de 2 challenges apart behandeld?

Nee. De beste ideeën gaan door, ongeacht de challenge. Tijdens de bootcamp dagen doorlopen beide challenges gezamenlijk het traject.

Op welke manier gaat de challenge om met eigendom en vertrouwelijke informatie?

De indiener blijft ten alle tijden de eigenaar van het idee en alle uitkomsten. Vertrouwelijke informatie zal niet worden gedeeld buiten de challenge om als dit niet in samenspraak is besloten. 

Wat is de rol van de initiatiefnemers tijdens de challenge?

De initiatiefnemers zullen gebruik maken van hun expertise, kennis en netwerk in de branche om het concept te versterken. Daarnaast kunnen zij een eventuele afzet markt bieden voor het product.

Mogen de uitkomsten van de challenge met een concurrent van Dela of Greenleave verder gaan?

Absoluut. De challenge is bedoeld voor het verduurzamen van de gehele uitvaartbranche. De uitkomst moet daarom juist beschikbaar zijn voor de gehele branche, en niet exclusief voor één uitvaartondernemer.

Moet ik verantwoording afleggen aan het verkregen bedrag van 500 of 5000 euro?

Het bedrag is in principe bedoel om in de bootcamp fase te besteden aan het concept of onkosten, of om de eerste stappen te zetten naar markt implementatie. Hierin vindt geen controle plaats, wij vertrouwen er als organisatie op dat de deelnemers dit besteden aan hun concept.