Dela_Chris_Beaulen.jpg

Chris Beaulen,

Directeur Uitvaartdienst coöperatie DELA

“Bij coöperatie DELA zeggen we leven is doorgeven, niet alleen doorgeven van mooie herinneringen vinden we belangrijk maar ook een duurzame bijdrage leveren aan de natuur en milieu voor volgende generaties.”

 

 
Sabrina Franken, Directeur Yarden Uitvaartverzorging.jpg

Sabrina Franken,

Directeur Yarden Uitvaartverzorging

“Yarden wil door betekenisvol te ondernemen haar steentje bijdragen aan een mensenlijke duurzame en betere samenleving. Van vermindering van CO2-uitstoot in onze crematoria tot duurzame uitvaart methoden.”

 
Sandra Schellekens.jpg

Sandra schellekens,

Directeur Uitvaartverzorging coöperatie DELA

Bij coöperatie DELA geloven we in een waardig afscheid voor iedereen. Maar we geloven vooral dat we er zijn voor elkaar. Elke dag werken we hard om nabestaanden zo goed mogelijk van dienst te zijn. We willen daarbij zo min mogelijk schade toebrengen aan onze omgeving, en liever nog: er positief aan bijdragen.

Met deze challenge hopen we een heleboel baan doorbrekende ideeën te krijgen om dit doel nog sneller dichterbij te brengen.

 

 
Guido-Braam-6-mail-e1452457701276.jpg

Guido Braam,

Social Entrepreneur, Director at C Creators, Co-Founder Powered by Meaning, initiator NL circular hotspot

"End of life bestaat niet in een circulaire economie, wij willen dat producten en diensten waarde doorgeven, - behouden en - toevoegen. Aan het einde van je eigen leven vraagt iedereen zich af wat jij hebt bijgedragen aan je rondje hier op aarde

 
Evert de Niet.jpeg

Evert de Niet,

Voorzitter Bestuur Greenleave, Algemeen Directeur Algemeen Belang Uitvaartverzorging en –verzekering

“De GreenLeave uitvaartondernemers hebben zich opengesteld voor duurzaamheid in hun bedrijven en doen wat ze zelf kunnen doen. Het zal gaaf zijn om nu de echte vonken te zien overspringen binnen deze challenge en gezamenlijk verder op te trekken”