Studenten en Ondernemers samen tijdens Meetup Delft

Afgelopen 7 december ’17 was de tweede meetup van de Final Footprint Challenge op de TUDelft.


Samen met zo’n 15 ondernemers en studenten van de TUDelft zijn we aan de slag gegaan om de uitvaart duurzamer te maken. Uiteraard vertelden we de deelnemers meer over de challenge en vertelde Anita van Loon manager bij Vereniging Yarden over de ambitie en motivatie van de initiatiefnemers voor de challenge. Navied Tavakolly van Ecor vertelde over hoe zij van afvalmateriaal panelen maken voor diverse toepassingen ook in de uitvaartbranche. Zowel de ondernemers en studenten werden erg enthousiast over de presentatie van Navied over circulaire oplossingen. 

In de tweede helft van de meetup waren de ondernemers aan zet. Na een leuke
energieke oefening over de duurzame uitvaart van de toekomst, ontstond er een
gezamenlijke visie en ambitie hierin. De ondernemers zijn met elkaar in gesprek gegaan
over waar hun uitdagingen liggen, hoe ze elkaar en de challenge daarbij kan helpen. Er werden direct verbindingen gelegd en suggesties gegeven die de ondernemers een stap verder kunnen brengen. Studenten dachten met de ondernemers mee en boden een frisse blik op hun oplossingen. 

De volgende en laatste Meetup is op 14 december in Utrecht, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, inschrijven kan via deze link

Marieke Den Nijs