FAIR coffins - eerlijke ecologische uitvaartkisten

FAIR coffins is een social enterprise. Wij willen bijdragen aan een nieuwe economie die circulair, inclusief en armoedevrij is. Het oplossen van maatschappelijke problemen staat centraal in ons bedrijf.

 FAIR coffins heeft daartoe een nieuwe generatie uitvaartkisten ontwikkeld die 100% ecologisch en betaalbaar is. Door de gepatenteerde bouwwijze met FSC gekeurde sandwich panelen van gerecycled materiaal zijn FAIR coffins lichtgewicht (<10kg) en sterk. Ook zijn FAIR coffins volledig te customizen met eigen afbeeldingen en designs. 

Omdat FAIR coffins een sociaal ontwikkelingsbedrijf is kunnen we met de productie van FAIR coffins zoveel mogelijk mensen, die zelfstandig niet of moeilijk aan werk komen, aan werk, opleiding of werkervaring helpen. 

 FAIR coffins is CO2 neutraal, draagt het GreenLeave label en is door de Landelijke Vereniging van Crematoria goedgekeurd voor crematie.

 Het is onze ambitie om een ecologische en sociale keuze voor iedereen bereikbaar maken. Eco zonder meerprijs is ons devies!

 FAIR coffins: eerlijke materialen, productie en prijzen.

https://youtu.be/ydaYavw43qU

 

2Marieke Den Nijs