Houtmetpassie.nl - berkenhouten herinneringsproducten

Unieke en fraaie producten van duurzaam berkenhout, speciaal ontwikkeld voor de uitvaartbranche en voor bedrijven/instellingen die een directe relatie hebben met de uitvaartbranche.

Een uitvaart is een gebeurtenis, waarbij met veel liefde en aandacht afscheid genomen wordt van een geliefde. Met dezelfde liefde en aandacht maakt Houtmetpassie.nl producten die de uitvaart nog persoonlijker maken. Karaktervolle berkenhouten producten van een hoogwaardige kwaliteit.

Gedreven om mooie producten van berkenhout te maken, speciaal voor de uitvaartbranche. De branche die in ontwikkeling is en moderniseert. Standaardisering wordt vervangen door maatwerk. Creatieve ideeën wordt door iedereen zeer gewaardeerd en met enthousiasme ontvangen. De producten van Houtmetpassie.nl geeft de uitvaart een bijzondere dimensie.

De producten van Houtmetpassie.nl passen in de moderniseringstrend en willen wij graag onze producten afstemmen op de behoefte van bedrijven uit de uitvaartsector, waarbij creativiteit en duurzaamheid kernwoorden zijn. Nieuwe producten bedenken en ontwikkelen. In de meeste brede zin.

Marieke Den Nijs